Om oss

Vårt uppdrag

Forskning ligger till grund för våra produkter, vi följer den senaste forskningen för att utveckla ett sortiment som främjar god hälsa enligt vetenskapligt bevisade ingredienser.

På Catmist drivs vi av en passion: Att utveckla produkter som hjälper katter att leva ett så bekvämt liv som möjligt. Vårt företag grundades i Jönköping av ett team som inkluderar en ingenjör specialiserad inom produktutveckling. Vi utvecklar, tillverkar och skapar innovativa produkter som syftar till att ge högsta möjliga komfort för katter överallt. Vårt uppdrag sträcker sig utöver att bara ta hand om husdjur; vi strävar efter att göra upplevelsen av att äga ett husdjur så givande och stressfri som möjligt genom att erbjuda högkvalitativa lösningar till överkomliga priser.

Vår vision

Vi ser en värld där alla kattvänner lever hälsosamma, stressfria liv. Vårt engagemang för denna framtid driver oss att erbjuda noggrant forskade, effektiva produkter som är utformade för att stödja katters välbefinnande. Genom att fokusera på innovativa lösningar och kontinuerlig förbättring siktar vi på att sätta nya standarder inom husdjursvård och säkerställa att varje katt njuter av ett liv fyllt med komfort och glädje.

 

Vårt åtagande

Att lyssna på husdjursägare och svara på deras behov ligger i hjärtat av allt vi gör. På Catmist tror vi på att bygga ett samhälle av informerade och nöjda husdjursägare. Vi är hängivna åt att upprätthålla öppna kommunikationskanaler och arbeta tillsammans med kattägare för att förbättra och anpassa våra produkter. Genom att anpassa våra mål till husdjursägares behov säkerställer vi att våra lösningar inte bara möter utan överträffar förväntningarna.

 

 

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor

AHams AB
Järstorp 20
555 94 Jönköping
support@catmist.se
Organisationsnummer: 559399-0640

Du når oss enklast via vår mail, Facebook eller Instagram, vi svarar alltid inom 12 timmar på vardagar.